Kosovari që jeton i vetëm mes serbëve, kështu i përshkruan ditët e tij (Video)


Me një natyrë mahnitëse, cicërimë të zogjve e ajër të pastër, ky është fshati Bajë i cili gjendet në Skenderaj. Lutfi Uka qysh prej lindjes jeton në këtë fshat dhe nuk e ka ndërmend ta braktisë. Nuk e mohon se është e vështirë të jetosh në një ambient të tillë. Por, thotë se në këtë mënyrë po e përmbushë amanetin e fundit të babait të tij /Postimi mePosht

Përgjatë 20 vjetëve, Uka thotë se asnjë nga liderët politik nuk i kanë hapur derën për vizitë, edhe pse kanë qenë në këtë fshat.