Kosovari që u kthye nga Italia tani fiton sa shtatë paga të Zvicrës në muaj (VIDEO)


Shumë mërgimtarë pas një kohë qëndrimi në mërgim kanë vendosur që të kthehen dhe investimin nga fitimi i tyre t’a bëjnë në vendlindje, kështu ka vepruar edhe Naim Kryeziu nga fshati Bubavec komuna e Malishevës i cili është kthyer nga Italia dhe ka investuar në Kosovë, shkruan Republikaonline.net

Naimi tregon se kanë traditë shumë vjeçare të merren me blegtori dhe ndër tjera tregon se nga viti 2002 ai kishte shkuar në mërgim, ndërsa në vitin 2009 është kthyer në Kosovë dhe ka filluar të merret me blegtori

Ai thotë se është inspiruar në Gjermani dhe Itali tek sa shihte ferma të bukura dhe ka vendosur t’a ushtrojë këtë veprimtari në vendlindje./Republikaonline.net/

Në filim, Naimi kishte vetëm 4 krerë dele ndërsa tani thotë se më së shumti ka pasur deri në 600 krerë dele

Përveç deleve, në fermen e Naimit ka edhe dhi (40 krerë), shota, bletë, pula, gusa,

Ai thotë se nuk do kthehej dhe një herë në Itali dhe e falendëron Zotin që nuk është ne mërgim dhe nuk i bie pishman që është kthyer në vendlindje/RepublikaOnline.net