Kosovarit i arrinë arma në një paketë me postë, i dërgohet nga një shtetas serb!


Në raportin 24- orësh të policisë është raportuar edhe për import, eksport, furnizim, transportim, prodhim dhe këmbim i paautorizuar i ar mëve.

Në Mitrovicë, është dërguar një ar më përmes postes, nga i dysh uari shtetas i Serbisë, për të dysh uarin mashkull kosovar, transmeton IndeksOnline.

“Mitrovicë 06.10.2020-14:00. Raportohet për një paketë me një ar më të dërguar përmes postës nga i dysh uari mashkull serb, shtetas i Serbisë për të dysh uarin mashkull kosovar. Në lidhje me rastin është konsultuar prok urori i shteti, rasti vazhdon të het ohet”, njofton Pol ica e Kosovës. /IndeksOnline/