Kosovarja që e mbyti burrin me sëpatë në Francë: Krejt çka ndieja ishte urrejtja (Video)


“Nuk e kam imagjinuar kurrë se do të përjetoja diçka të tillë…Sikur ta kishte bërë ndonjë njeri i huaj ndoshta do të mund ta pranoja disi. Por ta bëjë njeriu me të cilin unë lidha jetën, i bëra dy fëmijë, sakrifikova aq shumë që t’i ndihmoja edhe kur familja e tij hoqën dorë prej tij…Krejt çka ndieja ishte urre jtja” mé póshté ndíqní vídeón nga Suzana Sekiraqa.

Suzana Zogiani-Sekiraqa, më 21 shtator 2018, në qytetin Dole të Francës, u ka dhënë fund dhu nës dhe ke qtrajtimit nga bashkëshorti Artan Sekiraqa, duke e godítur atë 11 herë me sëp atë në qafë.