Kosovarja vjedhë iPad për djalin në shtëpinë e pleqve në Suedi, ja çfarë i ndodhi


Një ngjarje e cila mori vëmendje të madhe në mediat suedeze ka ndodhur së fundmi, e pjesë e saj ishte edhe një grua 27-vjeçare nga Kosova. Gjithçka filloi kur një gruaje 90 vjeçare i mungonte iPad-i i saj, që ishte zhdukur nga dhoma, në një shtëpi pleqsh në të cilën ajo jetonte.

Më vonë, një ekspert i teknologjisë filloi hetimet që ta gjente, pasi vjedhja u raportua por policia zbuloi se krimi nuk mund të hetohej. Sipas ekspertit në bazë të adresës që ata gjurmuan, iPad-i ndodhej në Kosovë.

Eksperti e dinte se për kë bëhej fjalë, pasi një nga punonjësit brenda shtëpisë kishte familjen atje. Ata menduan se ishte diçka mbase e rastësishme dhe kontaktuan policinë, e cila rifilloi hetimin.

Gruaja 27-vjeçare u gjet fajtore në këtë rast, dhe iPad-i u kthye. Kur të afërmit morën atë përsëri, kishte kaluar gati një vit dhe gruaja e moshuar kishte vdekur.

Infermierja nga Kosova tha se djali i saj u mundua ta merrte iPad-in për të luajtur. Ajo tha se kishte ndërmend ta kthente atë përsëri, por kur e gjetën ajo ishte rreth 220 km larg nga Lund.

Gruaja nuk punon më në shtëpinë e pleqve. Vjedhja ndodhi në vjeshtën e vitit 2018. Ajo akuzohet për vjedhje të rëndë. Sipas prokurorit, krimi i vjedhjes është i rëndë dhe i pamëshirshëm sepse ka ndodhur nga një person i moshuar i pambrojtur.

Sipas të afërmve, gruaja e moshuar u ndje tmerrësisht keq kur mësoi se ishte një nga ata që kujdeseshin për të, që i kishte vjedhur pajisjen. Ajo ishte në një karrocë dhe kishte vështirësi të fliste pas një goditje në tru. Familjarët thonë gjatë hetimit se gruaja “ndihej shumë e pasigurt për akomodimin e saj dhe na duhej të instalonim një kasafortë në banesën e saj”.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…