Kosovën do ta bashkojmë me Shqipërinë me emër të Zotit (Video)


Kandidati për President nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, gjatë prezantimit të programit qeverisës, ka folur edhe për disa tema të hapura e për të cilat përgjegjës e ka bërë Bashkimin Evropian.
Haradinaj ka thënë se do të jetë përkrahës I të gjitha institucioneve të vendit që janë në shërbim të vendit /Pamje mePosht.

“Kam një pyetje të hapur për të gjithë ju. Çka ndodh pas katër ose pesë viteve nëse nuk ka progres në Kosovë, dhe duhet ta kuptoni saktë pse po e bëjë këtë pyetje.