Kryeministri Hoti: Ja cfarë masa të reja priten për festat e fundvitit


Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka njoftuar se pritet të ketë masa të reja për festat e fundvitit.

Ai tha se nga nesër do të ketë zbatim rigoroz të masave aktuale, ndërsa pritet që së shpejti të publikohen masat e reja për ditët e festave.

“Masat do të mbarojnë kur të përmbyllet pandemia. Krejt këto masa që i kemi marrë nuk kanë qenë arbitare. Falë masave që kemi marrë gjatë verës ne zvogëluam numrin e të infektuarve.

Kemi me përcjell situatën dhe do të zhvillojmë masa të reja për festat e fundvitit në mënyrë që qytetarët të jenë sa më qetë sa më rahat për festat dhe në të njëjtën kohë të ofrojmë atë mbështetjen për stafin shëndetësor për të përballur me numrin e të të infektuarve”, tha ai.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…