Kryeministri Hoti “Ju betohem se do të zbulohet hajnia nga “Dhoma e dëshmive“ (Video)


Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, ka premtuar se do të zbardhet rasti i vje dhjes spektak olare që ndodhi në prill të vitit 2009, kur u vodh Dhoma e Dëshmive në Policinë e Kosovës. Pos kësaj, Hoti i ka quajtur “krejt spekulime” deklarimet se me shuarjen e Task-For cës kundër korr upsionit nga ana e Qeverisë do të shtyhet edhe liberalizimi i vizave për Kosovën mé póshté ndíqní vídeón nga Kryeministri Hoti.

Ai ka paralajmëruar reforma të reja në polici përmes organogramit që, sipas tij, përkrahet dhe mbikëqyret nga aleatët ndërkombëtarë.