Kryeministri Hoti: “Me qeverisjen tonë rroga minimale në Kosovë është 600 euro”


Kryeministri Hoti: “Me qeverisjen tonë rroga minimale në Kosovë është 600 euro”
Kryeministri i Kosoves, Avdullah Hoti ka thene se Qeveria e tij Hoti po bën punë shumë të mirë në këto 100 ditë e para. Ai tha se janë punësuar rreth 80 mijë të rinjë.

Avdullah Hoti tha “Rroga minimale në Kosovë momentalisht është 600 euro, pritet akoma të rritet në muajt e arshshëm dhe kjo fal Qeveris Hoti.”