“Krytë ta heki”, “legen”, “qenef”, “përfaqësuese e Serbisë” (PAMJE)


Tensíon i madh është krijuar në seancën e Kuvendit të Kosovës, pasi opozita ka marrë vendim për të lëshuar sallën. Gjatë largimit të deputetëve të PDK-së, në dera e sallës së Kuvendit, kishte një p ërplasje të madhe mes deputetëve të PDK-së e atyre të VV-së. Në pamjet e publíkuara shihet se në p ërplasje janë përfshírë deputeti Memli Krasniqi dhe Ardian Kastrati nga PDK-ja e po ashtu edhe ministri Peci /Pamje mePosht

Për të penguar p ërplasjen mes tyre ka ndërhyrë edhe nënkryetarja e Kuvendit, Saranda Bogujevci.