Ku janë takuar për herë të parë Vedati dhe Osmani i Stupcave? (VIDEO)


Në një intervistë për Insajderin, kanë qenë të ftuar Vedati dhe Osmani i Stupcave.

Ata nuk kanë hezituar të flasin për jetën e tyre private si dhe atë profesionale.

Ata po bëjnë 20vite që kanë krijuar Stupcat, por ku janë njohur së pari?

Kuptojeni në intervisten më poshtë/OnAir