Kujdes Kosovarë, Mos u nisni për Austri, Ja çka ju ndodhi disa qytetarëve tanë atje!


Shteti i Austrisë gjatë ditës së sotme ka ndaluar çdo autobus dhe kamion nga Kosova për të hyrë në territor të tyre.

Mësohet se çdo autobus dhe kamion që kishin leje të Kosovës sot është ndaluar nga shteti austriak, edhe pse po kalonin vetën tranzit.

Katër kamiona dhe një austobus mësohet se janë kthyer mbrapshtë.

Tash shoferët janë nisur për Hungari, Sllovaki, Çeki dhe Gjermani për ta dërguar mallin në Francë.