Kujdes: Në Kosovë mishi i kalit po shitet për suxhuk

Në Kosovë

Në tregjet e kafshëve në Kosovë, një qytetar po pretendon se po shitet mish i kalit, i cili më pas po përpunohet për suxhuk. Ai ka treguar se ka shitur edhe vetë kuaj të tillë, të cilët thotë se janë blerë më shumë nga mishtoret. Ferizajasi që po bën reklamë edhe në FB, thotë se i shet edhe kuajt e sëm urë për t’i ushqyer qentë.

A.Z. po pretendon se kosovarët po hanë suxhuk i cili përveç mishit të lopës, po përbëhet edhe nga ai i kalit. Ai ka thënë për Express se ka kohë që në tregjet e kafshëve nëpër Kosovë, kuajt shiten për mish dhe për punë.