“O kuku çka i boni vetit Vjosa”


Bajram Gecaj i LDK-së, ka reaguar ndaj përgjimit që doli ku dëgjohet Arbërie Nagavci e VV-së duke biseduar me një person anonim për media, lidhur me ‘përllogaritjet’ rreth Vjosa Osmanit në VV.

“O kuku çka i boni vetit” … nga partia e cila e nderoi dhe e privilegjoi, në kotillën ku konsiderohet hiq tjetër pos numër!

Arbërie Nagavci: Këta tjerët mujnë me e marrë përgjegjësinë, mujnë me marrë votë të OJQ-ve për shembull, të qytetarëve. Vjosa merr vet,…prej nesh. Kush vjen me ne, krejt marrin vota.