Kumrija si nuse e re me këtë grim e fustan të bukur

Kumrija mbetët një emër i dalluar në s kenën e muzikës popullore.

Ajo përveç karrierës, vëmendje merr edhe për p ozat e veçanta që publikon, shkruan “Kosovarja”.

Sidomos, me këtë imazh e veshur me një fustan të bukur dhe rregullim perfekt, nuk ua lëshon rrugën as nuseve të reja.

Përveç kësaj, këngëtarja nuk po i ndal publikimet e shumta të projekteve muzikore duke u dalluar gjithmonë me tekstet dhe zërin që ka.