Kunatat në Prizëren bohen “llom“ dy ditë para Bajramit, ia përqeshi bakllavën dhe shërbetin….

Në prangat e p olicisë së Prizrenit kanë përfunduar burrë e grua pasi kanë u shtruar dh unë f izike dhe ps ikologjike ndaj kunatës së tyre.

Shtetasit B.K dhe L.K përkatësisht 49 dhe 44 vj eç, banues në fshatin Medveci kanë dhu nuar në banesë shtetasen E.K, 32 vjeç gjithashtu banuese në fshatin Medvec.

Motivet e ngj arjes nuk dihen ende. Por thuhet se E.K ua përqeshi bakllavën dhe shërbetin i cili ishte bërë krejt Sheqer.