Kush është avokati i Hashim Thaçit? Njeriu që fitoi thuajse të gjitha proceset ku mori pjesë


David Hooper, është avokati kryesor në rastin e ish-drejtorit politik të UÇK’së, Hashim Thaçi, i cili është duke u gjy kuar nga Dhomat e Specializuara në Hagë për kr.ime Iufte.

Hoper ka fituar të gjitha çështjet e rëndësishme të profileve të larta të akuzuar për kr.imi të ndryshme.

Ish-presidenti Thaçi do të ketë mbrojtje shumë profesionale dhe shumë të suksesshme në raste të ngjashme ku në qendër të ak uzave janë kr.imet e Iuftës.

David Hooper është avokat britanik që ka bërë punë të jashtëzakonshme në të kaluarën, ai është i njohur kryesisht me çështje serioze penale dhe ekstradim, por fusha e tij kryesore e praktikës gjatë 20 viteve të fundit ka qenë në të Drejtën Penale Ndërkombëtare me përvojë të gjerë, duke përfaqësuar të akuzuarit para Tribunaleve dhe Gjykatave Ndërkombëtare, transmeton Gazeta Metro.

Hooper ishte avokat kryesor i mbrojtjes në Tribunalin Ndërkombëtar për Ruandën (ICTR) në rastin e Andre Rwamakuba, ministër në Qeverinë e Ruandës në vitin 1994, dhe më vonë për At Nsengimana, një prift katolik i ak uzuar për gjen ocid.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…