Kush është “Trimi” i VV’së që tenton të rr ahet me Hajdar Beqën e PDK’së

Tensíon i madh është krijuar në seancën e Kuvendit të Kosovës, pasi opozita ka marrë vendim për të lëshuar sallën.

Gjatë largimit të deputetëve të PDK-së, në dera e sallës së Kuvendit, kishte një p ërplasje të madhe mes deputetëve të PDK-së e atyre të VV-së.

Në pamjet e publíkuara shihet se në p ërplasje janë përfshírë deputeti Memli Krasniqi dhe Ardian Kastrati nga PDK-ja e po ashtu edhe ministri Peci.

Pas kësaj p ërplasja është zhvendosur tek Hajdar Beqa i PDK-së dhe Besim Muzaqi i VV-së, te cilët pak sa nuk janë p ërleshur fízíkisht. Megjithatë, p ërplasja mes tyre është shoqëruar me fjalë të r ënda e k rcëníme me j etë.

Për të penguar p ërplasjen mes tyre ka ndërhyrë edhe nënkryetarja e Kuvendit, Saranda Bogujevci.