“Kush hëngri mish qengji, kush hëngri mish lepuri, kush mori një mijë marka!”

“-tani ka biseda, ka debate, se kush ishte pjesë e l uftës, kush nuk ishte pjesë e l uftës, kush l uftoi më shumë

-kush nuk l uftoi hiç

-kush morri një mijë marka pagë mujore, kush hëngri speca e domate në l uftë

-kush hëngri mish qengji

-kush hëngri mish lepuri, kush hëngri bukë thatë ose kush hëngri bukë me ujë

dhe kush hëngri gjethe mali ose kush hëngri bukë e gjizë..”