Kush s’e deklaron pasurinë edhe sot, e pret gjyqi (VIDEO)

Disa deputetë të Kuvendit të Kosovës janë në mesin e 4696 zyrtarëve shtetëror që duhet t’i tregojnë Agjencisë Kundër K orrupsionit se çfarë posedojnë ata dhe familja e tyre e ngushtë.

Drejtori i këtij institucioni  i tha Klanit se brenda pak ditësh do të mësohet nëse të gjithë ata që janë të obliguar e kanë kryer këtë obligim.

Për ata që nuk e deklarojnë pasurinë do të ketë p asoja. Ka edhe të tillë në poste të larta që po i h eton prokuroria për deklarim të rr ejshëm.