Ky është djaloshi 15 vjeçar qe vdíq dje në Drenas (FOTO)

Një p erson është v rarë dhe një tjetër është p lag osur në fshatin Gradicë të Drenasit.

Sipas b urimeve të Drenica Sot i p lag osur rënd është Bekim Muja. Ndërsa, i v rarë ka mbetur djali i tij, A. Muja.

Edhe pse ende nuk dihen motívet e këtij s ulmi, sipas burimeve i d yshuari për këtë v rasje dhe p lag osje është personi me ínicíalet Xh. Bardiqi.