Ky është filmi i shkurtër Amerikan që ka “çmendur“ Serbinë (VIDEO)


Një videoxhirim i NATO-s, i publikuar kohë më parë përmes YouTube flet për misionin e kësaj aleance në Kosovë më 1999, ndërsa mediat e Beogradit shfaqin habínë pse kjo ndodh tani, duke thurur spekulime politike në stilin e tyre të íntrígave mé póshté mund ta shíhní vídeón filmi Amerikan.

Zëvendësi i ndihmësit të sekretarit të përgjithshëm të NATO-s, Jonathan Parish, në një moment në videoxhirim thotë se “konflíkti në Kosovë shka ktoi krízë humanitare, e cila ishte shndërruar në kërc ënim për stabílítetin e rajonit, dhe për këtë shkak ndërhyrja ishte e domosdoshme”.