Ky është i riu që i morën j etën sot në Viti (FOTO)

Vitia është t ronditur nga v rasja e një të riu. V rasja ka ndodhur paraditën e sotme në qytetin e Vitisë, përballë shkollës së mesme.

Indeksonline mëson se v iktima është A.Rama.

Burimet tona marrin vesh se i riu jetonte në Zvicër dhe para pak ditësh kishte ardhur në Kosovë.

Indeksonline mëson se m otivi i p ërleshjes që çoi në v rasjen e A.Ramës ishte një p roblem i mëhershëm në Zvicër.

Nga kjo ngjarje kanë mbetur edhe dy të p lagosur, ndërsa i d yshuari është a rrestuar.