Ky është i riu që vdíq në aksídent në Viti (FOTO)


Një aksídent i rën dë ka ndodhur pak orë më parë në fshatin Kllokot të Vitisë, ku një 27 vjeçar si pas ojë ka vd ekur, shkruan Gazeta Metro.

Metro mëson se 27 vjeçari Dardan Ilmi Selimi ka vd ekur në vend, ndërsa edhe tre persona të tjerë janë lën duar rëndë. Akísdenti ka nodhur rreth orës 9:00 të mëngjesit, dhe menjëherë në vendin e ngj arjes kanë dalur polícia dhe emër gjenca.

Víktíma ishte nga Gërmova e Vititsë./gazetametro.net