Ky është Kosovari që për futje në të kuqen, Policia ia theu 3 brinjë (FOTO)

Një qytetar në Gjakovë mbrëmë ka përfunduar në spital me tre brinjë të thyer nga zyrtarët policorë, për shkak se nuk kishte respektuar rregullat e komunikacionit dhe nuk u ishte bindur urdhrave të policëve.

Ndonëse policia gjatë ditës tha se qytetari kishte pësuar vetëm “g ërvishtje në fytyrë”, nga Spitali i Gjakovës u bë e ditur se ai ishte rr ahur shumë rëndë nga policët dhe deri tani është konfirmuar se i janë thyer së paku tre brinjë.

Sinjali mëson se qytetari në fjalë është Bardhyl Bakija, rreth 60-vjeçar, i cili punon dhe vepron në Holandë.

Ai është ende i shtrirë në spital ka edhe l ëndime të tjera të rënda trupore.

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se ka suspenduar shtatë zyrtarë policorë, tre prej të cilëve edhe janë arrestuar nën dyshimin se kanë kryer veprat penale “Keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare” dhe “L ëndim i rëndë trupor”.