Ky është Kosovari që vdíq në vendin e punës në Zvicër


Një tjetër kosovar ka vde kur dje në Zvicër në mënyrë aksídentale, transmeton Gazeta Metro.

Vesel Avdylaj ka vdekur si pasojë e një aksídenti në vendin e punës në Zvicër, ka njoftuar vëllai i tij përmes Facebook’ut.

Vde kjen e tij e ka informuar për miqtë dhe familjarët vëllai i tij.

Ndryshe, Vesel Avdylaj ishte nga komuna e Klinës.//gazetametro.net