Ky është numri kur mund të thërrasin për ndihmë kosovarët në Vjenë


Ambasada e Kosovës në Vjenë ka bërë thirrje te të gjithë shtetasit e Kosovës që të qëndrojnë brenda.

Sipas informacioneve të para një sul mues ka qëlluar në drejtim të policit që po ruante sinagogën dhe i cili është në gjendje kritike për jetën, ndërsa edhe Ambasada kosovare në Vjenë lut të gjithë qytetarët tanë që ndodhen në Vjenë, Zona Qender (Bezirk 1.) të qendrojnë në vende të sigurta.

“Lusim edhenjëherë të gjithë qytetarët ne Vjenë të qëndrojnë ne vende të sigurta, ne raste emer gjente të telefonojnë policinë lokale ne Numrin 133 apo ne numrin emergjent te ambasades si vijon:
+43 676 7861865”, thuhet në njoftimin e tyre.