Ky është polici shqiptar që shpëtoi dy jetë (FOTO)

Një e fek tiv i forcave “Shqiponja” ka parandaluar një vr as je të dyfishtë të mundshme në Tiranë. Ai i ka vënë pr an gat një personi, pasi ky i fundit pranë Yzberishtit, pasi donte që të pë rplasë me makinën e tij një çift bashkëshortësh.

Sapo ka parë in ci den tin në fjalë dhe përshkallëzimin e situatës, efektivi i “Shqiponjave”, Shkëlzen Tafa është afruar për të neutralizuar Taulant Mekollarin, i cili vijonte të ishte në makinë duke te ntuar të shtypë G.M.

Më pas në ndihmë të punonjësit të “Shqiponjave” kanë mbërritur më pas edhe shërbimet e Kom isariatit të Po licisë Nr. 6, të cilët kanë bërë të mundur pr ang osjen e shtetasit Taultan Mekollari.

FOTO: “Policia, shtriu në tokë”, Pas sherrit 39-vjeçari tenton të shtypë me makinë burrin dhe gruan e tij shtatzënë. “Rastësia” që ndihmoi çiftin t’i shpëtonte v dekjes | Gazeta Dita