Ky është posti qe do e merr Donika Gërvalla në kabinetin e Albinit !!

Donika Gërvalla, vajza e veprimtarit të shquar Jusuf Gërvalla është një nga figurat më të votuara për deputetë në l istën e “Guxo” të Vjosa Osmanit, që ishte pjesë e l istës me Vetëv.endosje.

Nga informacionet e deritashme, Vjosa Osmani ka mbi 220 mijë, vota, kurse Donika Gërvalla do të ketë mbi 40 mijë vota.

Donnika për shkak të përgatitjes së saj të lartë dhe përvojës edhe në institucione ndërkombëtare, po flitet se do të jetë në postin e ministres së jashtme në Qeverinë e re të Kosovës.

Burime të medias bëjnë të ditur se Donika Gërvalla tashmë është piketuar që të jetë në këtë post, duke qenë një figurë e f uqishme që do ta përfaqë.sojë Kosovën në arenën ndërkombëtare.