Ky është shqiptari i parë nga Kosova që kap peshkun ton gjigant (PAMJE)

Peshkatari Lorik Paçarada ka kapur në Vlorë të Shqipëris peshkun e llojit toni të rëndë 58 kilogramë.

Lorik Paçarada nga prishtina, bëhet peshkatari i parë shqiptar që kap peshkun tuna që peshon 58 kilogramë.

Vlen të theksohet që ky lloj peshku ështëjaft i kërkuar në botë dhe ka vlerë të madhe.