Ky është shqiptari që u mbijetoi pesë burgjeve (Video)

Bashkë me fëmijërinë e Hasan Dalloshit nga Kaçaniku filluan edhe vështírësitë e jetës, pasi u rr itë si fëmijë bonjak me një varfëri të s kajshme.

Ishte 10 gushti i vitit 1998-të kur me dh unë f orcat serbe hyn në shtëpinë e miqve të tij, ku ai po qëndronte, dhe e morën për mos ta kthyer për më shumë se dy vjet e gjysmë.

Gazetare: Albulena Demaku

Në b urgun e Gjilanit, përjetoi t ortura të cilat edhe sot kur i kujton i japin e mocionet e njëjta.