Ky është vëllai i Naim Abazit, shikojeni sa shumë ngjanë me të! (FOTO)


Naim Abazi është i njohur gjërësisht si këngëtar dhe prezantues televiziv. Karriera e Naim Abazit nisi në vitet e 80-ta dhe këngëtari pati një karrierë të sukseshme për vite me rradhë, shkruan “Kosovarja”. Ndërkohë, vëllai i Naimit, Besimi, mbetet ndër gazetarët më profesional, e që është edhe profesor në fakultetin e gazetarisë në UP mé póshté mund ta shíhní fótón nga vëllau Naimit.

Si karaktere nuk duket që ngjajnë, ndërkaq si pamje nuk ka koment, pasi edhe nëse shihen nga aeroplani duket se janë vëllezër, shkruan “Kosovarja”.