Ky është Zaimi, Flori dhe Bleoni, që humben jetën nga aksidenti në Gjermani (FOTO)


Nga Zvicra erdhi për vendosjen e këtyre dritarëve në shtëpinë e re.

Pasi kreu punët që kishte, Zaim Krasniqi së bashku me bashkëshorten, dhe 2 fëmijët e ti, Florin 11 vjeçar Fjonën 10 vjeçare e nipin Bleonin 18 vjeçar, u nis për të Zvicrës.

Por rreth 50 km pa mberritur në destinacion, atyre në Gjermani u ndodhi aksídent trafiku.

Atij nuk i mbíjetoj Zaimi me djalin që vdiqen në vend dhe nipi që humbi jetën mengjesin e të shtunës, kurse vajza dhe gruaja e Zaimit, janë duke marrë tre tman mjekësor.

Për më shumë detaje rreth aksídentit dhe si ndodhi ngjarja, dëgjoni rrefímin e familjarëve./RepublikaOnline.net

Fiona, vajza 10 vjeçare e Zaim Krasniqit, e cila shpe toj nga aksídenti i djeshëm ku humben jetën babai, vëllau dhe djali i agjës së saj, ka rrëfyer për familjarët e saj se si ndodhi aksídenti tragjík.

Ajo ka rrëfyer për familjarët se shkak i aksidentit ishte moti i lígë dhe se vetura që ata po vozitnin rrëshqíti si pas ojë e lagështísë, duke godítur kështu kamionin.

Përndryshe, nëna e Fionës dhe vet Fiona janë jasht rrezíkut për jetë./RepublikaOnline.net