Ky ishte “Luani” i UÇK-së, i v’rarë pabesisht paslufte


Feriz Qerimi – Llovca, quhej luani i Ushtrisë Çlírimtare të Kosovës. Ai morri pjesë në tri Iuftërat çlírimtare të shqiptarëve, mirëpo pas Iuftës si shumë atdhetar të tjerë, u v.ra pabesisht nga dora gj akatare, e cila ende mbetet e lirë, shkruan gazeta “Bota sot”. Feriz Qerimi (Llovca) i përket grupit të Shefqet Musliut, një ish-komandant në Ushtrinë Çlírimtare të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanovcit (UÇPMB), një formacion ushtarësh shqiptarë që Iuftuan për më shumë të drejta të shqiptarëve në Kosovën lindore /Pamje mePosht

Më 3 dhjetor 2009 rreth orës 19 e 30 në rrugën ”Idriz Seferi” te Palestra Sporteve “Bashkim Selishta” në Gjilan, në një vend të e rrët, ishin dëgjuar të sh tëna me a.rmë z jarri.