Ky shofer meriton medalje, shikoni çfarë veprimi mahnitës bën (Video)


Ky është pad yshim shoferi më i aftë i kamionit.

Atij iu desh që të largohej nga autostrada, për të evituar përpl asjen me veturë.

E gjithë ngjarja ndodhi në Florida, SHBA-ja dhe u publikua në Facebook nga Daily Mail

Shikojeni: