Labi “godet“ Zemajn: Popull e kemi një Ministër çiftelisë e defave!


MSH-ja ka obliguar gastro nomët që të përfundojnë punën e tyre në ora 21:00.

Labinot Tahiri, ka bërë një postim duke i reaguar ashpër ministrit Zemaj për këtë vendim, shkruan GazetaBlic.

Ky dhe kolegët e tij janë eks pertë të cilët janë kah e ruajnë tingullin e muzikës, se mos po e prek virusi mbas orës 21:00 e po vd es tingulli krejt, shembull: Qiftelia, Defi, Tupani, Gitarja, Harmonika, besa tash edhe paisjet e DJ, ka shkruar Labi.
POSTIMI I PLOTË: