Labi: Këta nuk po e dinë si janë vjedhur 2 milionë euro, e po e dinë se a jam unë apo ti me Covíd


Labinot Tahiri ka reaguar pas rasteve të reja me COVID-19 në Kosovë. Brenda 24 orëshit të fundit janë regjistruar 418 ra ste të reja me koronavirus, kurse katër persona hum bën jetën. Pas këtyre shifrave, ka reaguar këngëtari Labinot Tahiri, i cili me anë të një postimi në Facebook, thotë se janë shífra të pasakta që jepen për të infektuarit si dhe për dënímet e qytetarëve mé póshté ndíqní postimin e Labit.

Ai shton se këto janë gënje shtra të trupshme, vetëm për ta nënshtruar një popull të tërë, të cilit nuk po i dalin në ndíhmë, por po e kërcë nojnë me mby llje tot ale.