Labi: Kjo qeveri nuk po e dinë si janë vjedhur 2 milionë euro, e po e dinë se a jam unë apo ti me virus!


Brenda 24 orëshit të fundit janë regjistruar 418 ra ste të reja me koronavirus, kurse katër persona humbën jetën.
Pas këtyre shífrave, ka reaguar këngëtari Labinot Tahiri, i cili me anë të një postimi në Facebook, thotë se janë shífra të pasakta që jepen për të infektuarit si dhe për dënímet e qytetarëve mé póshté ndíqní postimin e Labit.

Ai shton se këto janë gënjeshtra të trupshme, vetëm për ta nënshtruar një popull të tërë, të cilit nuk po i dalin në ndíhmë, por po e kër cënojnë me mbyllje totale.