LABI: Maska është për ata që e vjedhin shtetin dhe i kanë nga pesë fytyra


Ditën e sotme Glauk Konjufca u fotografua rrugëve të Prishtinës pa maskë.

Në kohën kur Policia po dënon çdo qytetarë të mundshëm pa maskë, i njëjti është parë rrugëve të Prishtinës duke mos respektuar aspak masat e vendosura.

E, i këtij mendimi për mos vendosjen e maskës është dhe Labinot Tahiri, ku i njëjti ka shkruar se atë e vendosin vetëm ata që i kanë nga pesë fytyra.

Këngëtari është shprehur se as nuk e ka ndërmend të vendos maskë, pasi më mirë ta mbyt virusi se sa hajnia në shtet.