Labi publikon foton me nënën dhe shkruan fjalë zemre/ Të kam dritë të syrit o nënë

Labi foto me nënën

Mëngjesin e ditës së sotme, Labinot Tahiri ka bërë një dedikim plot dashuri për njeriun e tij më të shtrenjt.
Labi ka shkruar disa fjalë të ëmbla për nënën e tij.Ai ka shkruar se nëna e tij e ka rritur në atë mënyrë që ta njoh botën më ëmbël.Postimi i tij i plotë:

Mirëmengjesi më nanen time duke e pi nga një qaj! Ju përshêndesim nga zemra!
Drita e syve tê mi, më linde e me rrite që ta njoh botën time të ambël e me plot dashuri!Ama, jeta bëhet e ambël, vetëm atehere kur mendojmë për të tjerët sikurse që mendojmë mirë pêr nanên dhe tê shtrejtën dashuri!