Labi “selam“ qeverisë: Badihava e keni për diasporën, nuk mundeni ti ndaloni jo!

Ish-deputeti dhe këngëtari, Labinot Tahiri ka krítíkuar Qeverinë e Republikës për qasjen ndaj diasporës.

Sipas tij, vendimi për PCR-në ndaj diasporës është posht ërues.

“… sepse juve ashiqare ju duhen vetëm kur ju duhen paratë, ndërsa kur ata duan të bëjnë ndryshime me votën e tyre këqyrni me jau ndalua edhe pak v ullnet që ju ka mbetur për Kosovë”, u shpreh ai.

Reagimi i plotë: