Labinot Tahiri: “Trump pas shumë muajve thotë deklaratën time”


OOOOO KU JENI JU ATA QË PARA DISA MUAJVE KUR SHKRUANTE GAZETA EXPRES PËR MUA ME SHANIT BASHK ME TA, E ATA E KISHIN PËR KLIKIME!
NUK KENI PAS NEVOJ ME DYSHUA PER MU SE KAM DASHT ME JU MBROJT SHPIRTNISHT SE FUQI PRESIDENTI APO KRYEMINISTRI NUK KAM PAS QE TE JU MBROJ.

Dilni tash e thoni se është lajm i rrem apo lajm pershkak se Labi ka thënë ate shprehjen e famshme për Virusin!

Te dashura familje qe keni humbur me te dashurit tuaj, dhe ai djali qe me akuzonte mua se gjoja i pat vdek Baba nga ajo deklarata ime!
Ju them se isha dhe jam ne mbrojtje te qytetarëve, jo ne mbrojtje te vetes sime.

RESPEKT PËR MJEKÊT TANË SE KËTO NUK I BËJNÊ AMA DIQKA E TILLË KA NDODHUR NËPËR BOTË!

SHIKOJENI DEKLARATËN NGA NJERIU ME NDIKIMIN ME TË MADH NË BOTË.

Përherë me ju Labi-KOSOVË E SHQIPËRISĒ!