Lajçak: Kosova është ajo që duhet t’i japë serbisë ,,diçka” për të marrë ,,diçka”


Sipas sllavosllovakut antíshqiptar, Kosova është ajo që duhet t’i japë serbisë ,,diçka” për të marrë ,,diçka”… Atij nuk i prishin punë varr ezat masíve, akoma të pazbuluara, të shqiptarëve nēpër serbi, atij i intereson rrëními gjer në zhbërje i Republikës së Kosovēs. Lajçaku sllavosllovak, nuk përfaqëson BE-në në Kosovē, ai përfaqëson në Kosovë serbinë dhe qarqet pr oserbe brenda BE- së. Pllugu ka shkuar shumë thellë, aq thellë, saqë pa fije rezerve mbështeten çetníko- fashístët, pa fije moralí perkrahen zja rrëvënësit e ballkanit; aq thellë ka shkuar sa ka mbështetur për muri Popullin Shqiptar…Është kohë e fundit, që këtij bir kur ve t’i ndalohet hyrja në tokat shqiptare; është koha e fundit që, lajçakëve, çetníkëve dhe burokratëve të BB- së ja postimi plote: