Lajm Fantastik nga Zvicra, Ja çfarë raportohet sot


AG raportoi 5007 raste të reja me Covíd dhe 79 të vd ekur, brenda 24 orëve, transmeton albinfo.ch.

Sot, më 19 nëntor në Zvicër dolën 5007 infeksione të reja me koronavirus, të raportuara nga Zyra Federale e Shëndetit Publik (BAG).

Kjo është vlera më e ulët që nga 7 shtatori. Numri i testeve të kryera është 26,982. Kjo rezulton në një normë pozítivíteti prej 18.6 për qind. Shkalla e pozítivítetit ishte më e ulët për herë të fundit më 19 tetor, me 16.1 për qind.

Shkalla e infeksionit po bie gjithashtu në një krahasim javor: Nga 9 në 15 nëntor, BAG regjistroi 39,339 infeksione të konfirmuara laboratorike me koro navírus, krahasuar me 51,380 në javën e mëparshme. Kjo është një minus prej 23.4 për qind, shkruan Blick.

BAG gjithashtu raportoi 79 vdekje të reja në lidhje me koro navírusin dhe 221 persona shtesë u shtruan në spítal.

Që nga fillimi i epídemísë, ka pasur gjithsej 285,655 raste të konfirmuara nga lab oratori në Zvicër dhe Lihtenshtajn. 11,229 njerëz u shtruan në spítal për sëmundjen C0víd 19. Numri i përgjithshëm i víktímave në lidhje me koro navírusin qëndron në 3,464. /Albinfo.ch

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…