Lajm Fantastik për Mërgimtarët Shqiptar në ITALI…


Afro 4.5 mijë libra të gjuhës shqipe janë dhuruar në Itali për fëmijët shqiptarë, transmeton albinfo.

Vijon dorëzimi i librave për mësimin e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në diasporën shqiptare në Itali, dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë ka bërë shpërndarjen e teksteve mësimore dhe plotësuese për vitin shkollor 2020-2021 deri në veriun e Italisë.

Së fundmi, librat kanë mbërritur në shkollën “Mësonjëtorja” në Brescia, e cila është gati për të vijuar mësimin e gjuhës shqipe online.

Qendra e Botimeve për Diasporën ka dërguar falas 4479 tekste mësimore dhe plotësuese për mësimdhënien e gjuhës dhe kulturës shqiptare në Itali.

Tekste të ndryshme shkollore, seria më e re e botimeve dygjuhëshe nga Qendra e Botimeve për Diasporën, një sërë vlerash…

Materialesh të ndryshme didaktike janë tashmë në dispozicion të mësuesve për mësimin e gjuhës dhe kulturës shqiptare në diasporë.

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…