Lajm fantastik për shqiptarët nga SHBA lidhur me vizat

Duke filluar nga 1 prilli, vlefshmëria për një vizë të re turistike apo biznesi do të zgjatet nga tre në 10 vjet.

Lajmi është konfirmuar nga ambasadorja Yuri Kim.

Njoftimi:

Ndërsa festojmë 100 vjet marrëdhënie midis Shteteve të Bashkuara dhe Shqipërisë, Ambasadorja Yuri Kim ndan një lajm shumë të rëndësishëm, që do ta bëjë më të lehtë për shqiptarët të cilët duan të vizitojnë miqtë dhe familjen në Shtetet e Bashkuara.

Shihni videon për të mësuar më shumë rreth këtij lajmi fantastik!