Lajm i hidhur: V’des 31 vjeçari Astrit Islami, që i ishte rikthyer sëmundja! (FOTO)


Ka ndërruar jetë, i riu Astrit Islami pas një lufte të gjatë me sëmundjen e leuk emisë, shkruan Reporteri. Lajmin e kanë bërë të ditur vetë familjarët në rrjetet sociale.

Ata e kanë përshkruar Astriti si person ener gjik, human dhe shumë i dashur për rrethin dhe shoqërinë.

Astrit Islami, 31 vjeçar nga fshati Dashec i Skenderajt disa muaj më herët ishte díagnostíkuar me sëmu ndjen Leuk emi Akute dhe për shërímin e tij ka qenë e domosdoshme të dërgohet jashtë vendit.

Astriti ishte trajtuar në Turqi dhe ka bërë transplantin e palcës koc kore nga vëllai i tij, mirëpo fatke qësisht Astritit i ishte rikthyer sëmundja duke ia marrë jetën.