Lajm i Keq nga Gjermania/ Ja për çfarë duhet të përgaditeni…


“Ne nuk kemi dalë ende nga pylli”, tha ai duke iu referuar numrave të infeksionit.

Gjermania ka vendosur një sërë masash të quajtur “një dritë bllokimi” për të frenuar valën e dytë të pandemisë që vendi po sheh të përbashkët me pjesën tjetër të Evropës.

Përderisa restorantet janë të mbyllura, shkollat ​​dhe dyqanet deri më tani mbeten të hapura.

Të dhënat nga Instituti Robert Koch (RKI) treguan të dielën se numri i rasteve të konfirmuara në Gjermani u rrit nga 16,947 në 790,503. Shifrat e fundjavës priren të jenë më të ulta pasi jo të gjitha të dhënat raportohen nga autoritetet lokale.

Altmaier tha se Gjermania duhet të jetë e kujdesshme ndaj kufizimeve lehtësuese shumë shpejt. “Nëse nuk duam ditë me 50,000 infeksione të reja, siç ishte rasti në Francë disa javë më parë

Ne duhet të shohim përmes kësaj dhe të mos spekulojmë vazhdimisht se cilat masa mund të lehtësohen përsëri,” i tha ai për Bild am Sonntag.

“Të gjitha vendet që hoqën kufizimet e tyre shumë herët kanë paguar deri më tani një çmim të lartë në lidhje me jetën e humbur të njerëzve”, shtoi ai.

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…