Lajm i Keq për Mërgimtarët në ZVICËR, Ja çfarë Vendimi u morr


Së shpejti, lista aktuale e karantinës e BAG nuk do të jetë më problemi kur udhëton.

Për shkak të numrit në rritje të shpejtë të rasteve, qytetarët zviceranë shumë shpejt nuk do të jenë më në gjendje të udhëtojnë në vende të tjera pa kufizime.

Sepse tani vendet fqinje tashmë kanë filluar të shtrëngojnë rregulloret e tyre të hyrjes për Zvicrën. Javën e kaluar Gjermania vendosi disa kantone zvicerane në listën e pasigurise, tani Franca po shtrëngon gjithashtu rregullat e saj.

Sipas Ministrisë Franceze të Çështjeve Evropiane dhe Ndërkombëtare, Franca fuqimisht rekomandon një test negativ të koronës kur të hyni, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Franca po azhurnon kërkesat e saj të hyrjes sepse numri i rasteve në BE po rritet. Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve boton një kartë çdo javë me vlerësimet më të fundit. Një test negativ i koronës rekomandohet tani për të gjitha vendet që janë portokalli, të kuqe ose gri.

Në varësi të hartës, Zvicra është me ngjyrë gri ose të kuqe. Pavarësisht nga ngjyra, tani duhet të sillni një test negativ të koronës në Francë.

Sipas faqes së internetit të Ambasadës Franceze në Zvicër, rregullat e veçanta zbatohen për udhëtarët ajror.

Nëse është e mundur, duhet të bëni testin para nisjes. Nëse nuk mund ta bëni këtë, duhet të kryeni një test direkt në aeroport dhe të shkoni në izolim derisa të vijnë rezultatet e testit.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…