Lajm i madh nga Zemaj: Nga sot ja çka do të ndodh me mjekët e Kosovës


Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, ka konfirmuar se do të shtohen në sistemin publik të Kosovës specialistë të rinj dhe të gjithë ata që ende janë të papunësuar do të kenë mundësi që nga nesër të aplikojnë për këtë pozitë.

Ai ka thënë se nga sot, nuk ka më as mjek, as spe cialist në rrugë.

Mjekët, 1.500 tashmë janë regjistruar në spec ializim dhe të gjithë mjekët spec ialistë janë të punësuar./kosovarja

Postimi i plotë: